fbpx
Business Companii

S-a deschis primul showroom de mobilă și electrocasnice din România

13/05/2019

S-a deschis primul showroom de mobilă și electrocasnice din România

Premium Store a inaugurat în București primul său showroom de mobilă și electrocasnice din România. Situat pe Nicolae Caramfil 86, magazinul este primul dintr-o viitoare rețea, până la finalul acestui an fiind programate încă două deschideri în sectorul 2 al capitalei. 

Lansarea magazinelor Premium Store în România face parte dintr-un plan de extindere a brandului, ce urmează să aibă prezență în toate orașele mari din țară până la sfârșitul anului 2020, plan pentru care compania va investi în următorii ani 6 milioane de euro.

Mărcile comercializate în cadrul Premium Store sunt: Nolte (bucătării), Bosch – cuptoare și plite încorporabile, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, roboți de bucătărie și alte electrocasnice mici, mașini de curățat cu înaltă presiune. În , în showroom-ul Premium Store se regăsește și gama Bosch de scule electrice și profesionale din domeniul grădinăritului.

Conceptul Premium Store se va dezvolta prin deschiderea a 30 de magazine în toată țara: 6 magazine în București, 2 magazine în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Planul de extindere vizează deschiderea unui magazin propriu și în Ploiești, Oradea, Craiova, Galați, Pitești, Suceava, Bacău. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE