Echipa Biz

Marta Usurelu, Redactor-sef

Marta Ușurelu, Owner Biz

Viziune, leadership si pasiune sunt doar câteva dintre calitatile care reprezintă cel mai bine puterea personalității “motorului” Biz, responsabilă de formarea și dezvoltarea actualei echipe.

Contact:

Dragoș Bălan, Associate Partner, Biz

Dragoș Bălan, Associate Partner, Biz

Antreprenor de peste 15 ani, Dragoș își folosește experiența de business pentru a aduce idei și concepte inovatoare la Biz, care împletesc printul cu digitalul, dând viață paginilor revistei.

Contact:

Gabriel Bârligă

Gabriel Bârligă, Redactor-șef

Este pilonul editorial al revistei, pe umerii căruia pică tot greul, de la editarea textelor și eliberarea unui feedback lunar către fiecare redactor în parte. Profesionalismul și pasiunea încă vie pentru jurnalism îl fac un model profesional demn de urmat.

Contact:

Loredana Săndulescu

Loredana Săndulescu, Director editorial

De aproape 12 ani, analizează industria marcom și realizează proiecte jurnalistice apreciate de profesioniștii în domeniu. Loredana are un master la Central European University (CEU) Budapesta și coordonează evenimente precum PR & TheWeb, Best Marketing sau Social Media Summit.

Contact:

Alex Ardelean

Alexandru Ardelean, Senior Editor

După ce a petrecut o perioadă în industria de PR, Alex a revenit la prima dragoste, jurnalismul. Scrie cu pasiune despre responsabilitatea socială și antreprenoriat și transformă cifrele reci și seci în articole apreciate de profesioniști din domeniul financiar-bancar.

Contact:

Ovidiu Neagoe

Ovidiu Neagoe, redactor management, goodlife

Are un condei deosebit, cu ajutorul căruia creionează cu pasiune articolele de lifestyle și cu minuțiozitate și exactitate pe cele din domeniul managementului și resurselor umane.

Contact:

Alexandru Rădescu

Alexandru Rădescu, Senior Editor

Este primul care află cele mai noi tendințe din tehnologie, de cele mai tari gadgeturi și telefoane, iar atunci când nu scrie în Biz, fie postează pe propriul blog, fie lucrează la o nouă carte – a publicat deja două volume de poezie și două jurnale de călătorie.

Contact:

oana voinea

Oana Voinea, jurnalist finanțe, bănci, companii

Cu o experiență de 15 ani in jurnalism, navighează prin apele tulburi ale finanțelor cu aplombul unui căpitan de cursă lungă.

Contact:

Liliana Bogdan

Liliana Bogdan, DTP

Profesionist desăvârșit ajuns la rang de artist vizual, revoluționează cu fiecare click estetica și grafica revistei Biz. Programele grafice nu au secrete pentru art-director-ul Biz.

Ovidiu Vitan, redactor internațional și corectură

Ultimul bastion editorial și poate unul dintre cele mai importante. Ovidiu are grijă ca textele scrise, editate și puse în pagină să fie fără greșeală.

Contact:

 Lelia Petrescu, Brand Manager

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul marketing & PR, are grijă ca brandul Biz să fie mereu în atenţia pieţei şi caută parteneriatele potrivite pentru revista şi site. Contribuie mereu la derularea ireproşabilă a evenimentelor Biz.

 

Mădălina Postelnicu

Mădălina Postelnicu, Sales Executive

Cea mai tânără membră a echipei Biz, are deja experiență profesională bogată, atât în voluntariat și internship în publicitate, cât și în organizarea de evenimente.

Contact:

Ioana Marin

Ioana Marin, Advertising & Events Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et augue sit amet velit tincidunt pellentesque vitae eu nibh. Aliquam erat volutpat.

Contact:

Ionuț Becheru

Ionuț Becheru, Advertising & Events Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et augue sit amet velit tincidunt pellentesque vitae eu nibh. Aliquam erat volutpat.

Contact:

 

Valentin Mirea, fotograf

Nu exista sacrificii prea mari pentru artă. Acesta pare a fi motto-ul fotografului Biz, care pentru a fi sigur ca realizeaza cele mai reusite poze poate schimba complet decorul unui restaurant sau al unei ambasade la o sedință foto.

Contact:

Dan Mitroi, productie

Meticulozitatea și experiența lui Dan în domeniul producției își spun cuvântul odată cu fiecare ediție a revistei, lucru vizibil încă de pe coperta Biz.

Contact:

Cristian Manafu, colaborator permanent

Prima dragoste nu se uită niciodată. Proverb care se adeverește în cazul lui Cristi, fost redactor-șef la Biz, care nu a putut sta departe de proiectele revistei preferate și, deși conduce propriile afaceri, contribuie din plin la îmbunătățirea varietății articolelor și a layout-ului revistei.

Contact: