fbpx
Evenimente

Apply Conference

07/05/2019

author:

Apply Conference

este o altfel de conferință, bazată pe un format fresh, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, ce vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale. Programul este conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările scurte, o dezbatere sub formă de challenge și momentele de live Q&A.

Conferința are loc pe 15 mai 2019, la Mezanin – Palatul Universul. 

Panelul reunește liderii din domeniul resurselor umane, cu viziune și strategii bine puse la punct, care și-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului. Ei vor împărtăși experiența lor, prin prisma provocărilor și oportunităților pe care le oferă acest domeniu în România.

Biz va lansa în cadrul acestei conferințe prima ediție a booklet-ului HR Performers, dedicat unora dintre cei mai charismatici, vizibili și activi lideri din HR, din cadrul celor mai performante companii din România. Anuarul este structurat pe industrii și include peste 100 de profiluri de Directori de Resurse Umane, o centralizare a performantei in materie de creative leadership, people management și strategii eficiente ce au un impact pozitiv asupra organizațiilor.

Înregistrează-te la eveniment pentru a vedea profilurile acelor “HR influencers to watch in 2019”!

       

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE