Evenimente parteneri

Aprilie 2019

Martie 2019

Februarie 2019

Octombrie 2018

Iulie 2018

Iunie 2018

Aprilie 2018

Conferinta de Cloud 2018

Conferinta de Cloud 2018

19 - 04 - 2018
- Crowne Plaza Bucuresti

Conferința de Cloud, singura conferință IT dedicată tehnologiei Microsoft cloud din România revine pe 19 aprilie 2018 cu cea de-a doua ediție. Participanții vor avea ocazia sa vadă cum se poate aborda cu succes Cloud-ul, respectiv vor avea ocazia să își completeze cunoștințele tehnice de Microsoft Azure și Microsoft Office 365. Prin organizarea Conferinței de Cloud, Avaelgo își propune să rămână o companie super-specializată pe tehnologia Microsoft cloud și să fie una dintre companiile care sprijină activ dezvoltarea pieței de cloud din România.

Hospitality Culture Institute

Hospitality Culture Institute

11-12 - Aprilie - 2018
- JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Principalele paneluri ale conferintei sunt Administratie, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umana si Comunicarea Digitala. In cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamica pietei de delivery, asteptarile consumatorilor, problema fortei de munca, digitalizarea operationala a business-urilor din HoReCa, a comunicarii cu consumatorul, efectele din business dupa digitalizare.

Martie 2018

Employer Branding  – Un loc de muncă de invitiat

Employer Branding – Un loc de muncă de invitiat

28-29 - Martie - 2018

Discuța despre employer branding s-a mutat de la a face mai mult la CINE suntem și CUM facem acest lucru diferit. Pe 28 și 29 martie te așteptam la The Enviable Workplace – Loc de muncă de invidiat, dublu masterclass – Engaging Millennials cu Andy Partridge și Employer Branding cu Jorgen Sundberg.

Mediul de business după 25 mai

Mediul de business după 25 mai

15 - Martie - 2018
- UniCredit Tower

Conferința “Mediul de business după 25 mai”, din data de 15 martie, vine în sprijinul companiilor cu informații concrete, care să le ajute să înțeleagă fenomenul GDPR, să ia deciziile cele mai bune în procesul de aliniere la noile reglementări și oferă o perspectivă pe termen lung asupra impactului pe care îl va avea în mediul de business. Conferința reunește speakeri din companiile Microsoft, PwC, Deloitte, Startech Team, Zitec, Mediapost Hitmail și Enersec.

Women of Romania

Women of Romania

3 - Martie - 2018
- Impact Hub Bucharest

Women of Romania este un eveniment dedicat promovării femeilor din România care reușesc, prin activitatea lor, să dea exemple pozitive, să inspire și să motiveze. Evenimentul a ajuns la cea de-a doua ediție, iar conceptul este inspirat, și anul acesta, din mișcarea globală #PressForProgress. Pe 3 martie, la Impact Hub Bucharest, vom aduce împreună peste 150 de antreprenori, lideri în business, reprezentanți ai societății civile, dar și personalități marcante din domenii precum educația, cultura, sportul și nu numai, pentru a împărtăși povești de succes și pentru a crea o oportunitate de interacțiuni de calitate. 

Februarie 2018

TEDxCluj 2018 – Connecting The Dots

TEDxCluj 2018 – Connecting The Dots

24 - Februarie - 2018
- Opera Maghiară, Cluj-Napoca

“You can’t connect the dots by looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.” Steve Jobs Să unești punctele înseamnă să înțelegi cum se leagă toate pentru a putea să mergi și mai departe, să conștientizezi de ce trăiești, înseamnă să găsești canale de comunicare și să construiești poduri, să vezi pădurea de copacii din față, să creezi ce nu a mai fost până acum pornind de la tot ce avem deja mai bun, să ajungi la sursă și să folosești cunoașterea ca pe o resursă, înseamnă să te conectezi cu oameni cu care poți nu doar să lucrezi ci chiar să excelezi.

Noiembrie 2017

Conferinţa de cloud

Conferinţa de cloud

23 - Noiembrie - 2017
- București

Prima Conferinţă de Cloud din România va fi organizată de AVAELGO şi se desfăşoară pe 23 noiembrie în Bucureşti.

Strategic Communication Training

Strategic Communication Training

9-12 - 11 - 2017
- Calea Serban Voda, nr. 44, Sector 4, București.

International School of Communication (ISOC), una dintre cele mai importante companii de training în comunicare din Marea Britanie, susține la București, în perioada 9 – 12 noiembrie 2017, programul avansat – Strategic Communication Training Trainingurile sunt susținute în limba engleză și abordează noțiuni strategice care ajută departamentele de comunicare să crească cu succes organizațiile în care activează. Strategic Communication Training cuprinde: 9 noiembrie 2017 – Strategii avansate de PR și Comunicare 10 noiembrie 2017 – Strategic Event Management 11 noiembrie 2017 – Internal Communication 12 noiembrie 2017 –Public Speaking Masterclass

Octombrie 2017

Reward & Engage

Reward & Engage

19 - Octombrie - 2017
- Teatrul Elisabeta, Bucureşti

Reward & Engage este evenimentul dedicat specialiștilor în compensații și beneficii din organizații. Anual, evenimentul atrage 70 – 100 de participanți din companii din industrii diferite, care au ca obiectiv să fie nr 1 în domeniul lor  de activitate. Reward & Engage este evenimentul dedicat specialiștilor în compensații și beneficii din organizații. Anual, evenimentul atrage 70 – 100 de participanți din companii din industrii diferite, care au ca obiectiv să fie nr 1 în domeniul lor  de activitate.  Temele abordate in 2017:  Evoluția strategiilor de Engagement Compensațiile și beneficiile – un domeniu competitiv Compensațiile la nivel de board Beneficiile non-financiare C&B Story Sharing Abonații Dulichsinhvien beneficiază de o reducere de 20% față de prețul afișat pe site COD  PROMO: BIZ20. Reducerea poate fi accesată și la rezervările telefonice 0770414202.

HIGH FUTURE CONFERENCE

HIGH FUTURE CONFERENCE

4 - Octombrie - 2017
- Stejarii Country Club, Bucureşti

Pe 4 octombrie, cea de-a 13-a editie a Conferintei HR Club – HighFutureConference este:Pe 4 octombrie, cea de-a 13-a editie a Conferintei HR Club – HighFutureConference este:  • despre explorarea viitorului si despre noi concepte si provocari • probabil singura zi din an in care te reintalnesti cu cei mai influenti oameni ai HR-ului din Romania intr-un singur loc, in cel mai fain si prietenos cadru • ziua in care intalnesti oameni care te inspira sa faci schimbari de mentalitate, te vor motiva prin exemplul lor sa iei deciziile corecte pentru tine si oameni care te vor invata cum sa creezi in jurul tau mediul propice pentru ca toate schimbarile sa poate fi implementate cu succes.

Septembrie 2017

Masterclass Gamification

Masterclass Gamification

29 - Septembrie - 2017
- Teatrul Elisabeta, Bucureşti

Pete Jenkins este No 5 Gamification Power GURU la GamFed. Pete Jenkins este presedintele GamFed si are misiunea de a ajuta răspândirea gamificării, un proces de care pot beneficia multe companii și angajați, dacă este implementat corect. În semindarul de 1 zi participanții vor învăța principiile aplicării gamificării în procesele de învățare, de la teoria din spatele gamificării la procese pentru implementarea cu succes. Abonații Dulichsinhvien beneficiază de o reducere de 30% față de prețul afișat pe site COD PROMO: BIZ30. Reducerea poate fi accesată și la rezervările telefonice 0770414202.

Learning Network Festival

Learning Network Festival

27-28 - Septembrie - 2017
- teatrul Elisabeta, București

Este un mix inteligent de învățare, trenduri și bune practici asezonat cu energie, inspirație și networking, adresat specialiștilor în Learning & Development de orice nivel din organizații. Temele din 2017 sunt: – Managing learning in organizations – Instructional design – Gamification – Talent Development – Leadership Development Abonații Dulichsinhvien beneficiază de o reducere de 20% față de prețul afișat pe site COD PROMO: BIZ20. Reducerea poate fi accesată și la rezervările telefonice 0770414202.

Iulie 2017

Mastering the Music Business

Mastering the Music Business

10-11 - Iulie - 2017
- Culturadata, Bucureşti

Prima conferinţă organizată în România pe teme de industrie muzicală a ajuns la cea de-a doua ediţie şi va avea loc pe 10 şi 11 Iulie 2017 la Culturadata. Mastering the Music Business este o conferinţă care se adresează în primul rând artiştilor independenţi, dar şi echipelor acestora: manageri, agenţi de booking, agenţi de PR, tour manageri. Ediţia de anul acesta va continuă să prezinte şi să dezbată teme de interes pentru muzicienii independenţi – de la modalităţi extinse de monetizare a muzicii la marketing online, strategii de management şi promovare.

Mai 2017

Sports Marketing in Romania

Sports Marketing in Romania

30 - Mai - 2017
- Hotel Marshal Garden Dorobanti

Editia a II-a Conferintei Sports Marketing in Romania, lanseaza un studiu in premiera: TOP COMPANII DIN ROMANIA IMPLICATE IN SPORT. Cercetarea a fost derulata in perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017 si raspunde la intrebari precum: Care sunt companiile din Romania care deruleaza programe de sport si wellness pentru angajatii lor si pentru comunitate? Ce companii investesc in sport si cum anume aleg sa o faca? Reprezentanti ai companiilor aflate in top, manageri de marketing, de CSR si comunicare interna sau country manageri vor impartasi audientei din strategia de comunicare si implementare a proiectelor care au legatura cu sportul.

Conferința Managementului Relațiilor cu Clienții în România

Conferința Managementului Relațiilor cu Clienții în România

17 - 18 - Mai - 2017
- Hotel Marshal Garden 5*, București

Un business fără clienți rămâne doar la stadiul de idee, iar un business fără clienți mulțumiți nu poate fi considerat cu adevărat de succes. Aceasta este realitatea anului 2017 când vine vorba despre managementul relațiilor cu clienții. Ținând cont de acest fenomen global, întrebarea care apare este: Cum ne putem prioritiza afacerea în rândul clienților și în fața competiției? Răspunsul este: investind în expertiza din domeniul managementul relațiilor cu clienții și prioritizându-l în strategia generală a afacerii. Aveți oportunitatea perfectă de a învăța de la lideri din companii puternice și traineri specializați la Conferința Managementului Relațiilor cu Clienții în România!

East European Comic Con 2017

East European Comic Con 2017

5-7 - Mai - 2017
- Romexpo

Cea de-a cincea ediție East European Comic Con va avea loc în perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo (ediția programată pentru 11-13 noiembrie 2016 fiind anulată). Printre invitați se numără Nathaniel Buzolic, Craig Parker (actorul cunoscut pentru rolurile din Lord Of The Rings, Spartacus și Reign), Tom Wlaschiha, cunoscut pentru rolul din Game of Thrones, Christopher Judge, cel care l-a interpretat pe Teal’c în serialul Stargate SG-1 și Ellie Kendrick, una dintre cele mai vine cotate actrițe de la Hollywood, care s-a remarcat în producții ca “Game of Thrones”, “Misfits” sau “The Diary of Anne Frank”

Martie 2017

Cities of Tomorrow #5: Regiuni, orașe & comunități competitive

Cities of Tomorrow #5: Regiuni, orașe & comunități competitive

28 - Martie - 2017
- București, România

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a cincea ediție a conferinței Cities of Tomorrow – eveniment de top ce reunește mediul de afaceri cu administrația locală și centrală, arhitecți, urbaniști și societatea civilă din România. Cities of Tomorrow 2017 este dedicat competitivității urbane și regionale în vederea stimulării unei dezvoltări durabile a orașelor și regiunilor României. Promovarea cu succes a unui oraș sau a unei regiuni presupune colaborarea performantă a tuturor părților interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficientă.

ecomTEAM 2017

ecomTEAM 2017

22-23 - Martie - 2017
- Brasov

Conferinta ecomTEAM 2017 inseamna 3 module practice, interactivitate si solutii cu aplicabilitate imediata. In paralel, zona expo si business networking lounge prin aplicatia de networking Bunch. Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia si tarile emergente ale Europei, va fi prezent pentru prima oara in Romania, la unul dintre cele mai importante evenimente regionale de eCommerce din regiune, ecomTEAM. Alaturi de Ilya Kretov, evenimentul a atras si alti speakeri de top, atat din Romania cat si de pe plan international.

Women of Romania

Women of Romania

11 - Martie - 2017
- Impact Hub Bucharest

Participă pe 11 martie la evenimentul Women of Romania și vei cunoaște poveștile de succes ale unora dintre cei mai importanți lideri feminini din România! Rolul femeii în societate, contextul local al antreprenoriatului feminin, povești de succes, sfaturi și recomandări pentru viitoare antreprenoare sunt câteva dintre subiectele abordate în cadrul Women of Romania. Prin formatul evenimentului se încurajează interacțiunea între participanți și invitați. Detalii și înscrieri la: womenofromania.com.

O întâlnire eveniment cu: ANDREI PLEȘU și GABRIEL LIICEANU

O întâlnire eveniment cu: ANDREI PLEȘU și GABRIEL LIICEANU

10 - Martie - 2017
- JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Revista CARIERE vă invită la o nouă călătorie personală în sfera DIALOGURILOR NECESARE, inspirată de Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu, sub pretextul unui eveniment revelator despre iubire. Vom porni la drum cu momente de socializare şi de conectare la valorile autentice româneşti reinterpretate de Liliana Ţuroiu în colecţia ZESTREA – expresie a iubirii pentru tradiţie. Cei doi invitați vor analiza conceptul iubirii din mai multe perspective, plecând de la ideea că este singura forţă creatoare şi mobilizatoare care ne dă puterea şi motivaţia de a merge mai departe, de a ne simţi împliniţi şi fericiţi pe toate planurile.

Februarie 2017

d10e Bucharest

d10e Bucharest

21-22 - Februarie - 2017
- Sheraton Hotel Bucuresti

40 de speakeri internaționali de top se vor reuni la Hotel Sheraton, București, pentru a le oferi participanților o nouă viziune. Aproximativ 300 dintre cei mai pasionați leaderi sunt așteptați să participe, având în vedere faptul că evenimentul este recunoscut internațional de profesioniști din toate domeniile, pasionați de tehnologii și idei inovatoare legate de descentralizare. Conferința d10e este unul dintre puținele evenimente din lume unde participanții pot descoperi viitorul domeniului tech și al tehnologiilor legate de descentralizare, abordând un model unic de interacțiune bazat pe: networking, învățare, celebrare & implicare. Prin adăugarea codului BIZ10 în formularul de pe site, în pagina de rezervare a biletelor, se poate obţine 10% discount din taxa de participare.

Octombrie 2016

How to Web Startup Spotlight

How to Web Startup Spotlight

31 - Octombrie - 2016
- TechHub, Bucuresti

How to Web Startup Spotlight ajunge anul acesta la a cincea ediție, va începe pe 31 octombrie la TechHub Bucharest și va continua pe 1 și 2 noiembrie la Teatrul Național din București, în cadrul conferinței How to Web.

retailArena 2016

retailArena 2016

26-27 - Octombrie - 2016
- Sheraton, Bucuresti

Aflat la a patra ediție, evenimentul retailArena, dedicat comerțului multichannel și organizat de Wall-street.ro, va avea loc în acest an pe 26 și 27 octombrie. Cele două zile de eveniment intitulate „Marketing & Innovation Day” și „Omnichannel Day” vor întâmpina cei peste 250 de participanți cu peste 25 de speakeri, conferințe, workshop-uri, zona expo și zona dedicată de networking. Ediția din acest an va continua să aducă în prim-plan cele mai noi tendințe din retail, cu accent pe strategii și povești de business construite pe plan local și multiplicate cu succes la nivel internațional.

QS World MBA Tour Bucuresti

QS World MBA Tour Bucuresti

24 - Octombrie - 2016
- Bucuresti

QS World MBA Tour este unul dintre cele mai populare targuri de programe MBA din lume, fiind evenimente in cadrul carora tinerii profesionisti au ocazia să interactioneze direct cu reprezentantii scolilor de business de top din toata lumea pentru a afla mai multe informatii despre programele de studiu potrivite lor.

Prima Conferinta de SPORTS MARKETING din Romania

Prima Conferinta de SPORTS MARKETING din Romania

12 - Octombrie - 2016
- WeLoveDigital Unirii (str. Radu Voda, nr. 17, etaj 5, Bucuresti)

Vor fi prezentate bune practici, proiecte de succes derulate de companiile romanesti in domeniul sportiv. Vom dezbate despre cum companiile pot folosi valorile sportului, pentru a face bine comunitatii si pentru a avea angajati motivati si proactivi. Vom afla informatii concrete si aplicabile despre bune practici si directii clare pentru strategia de comunicare a proiectelor din domeniul sportiv.

INTUIŢIA – AL 6-LEA SIMŢ. ÎN BUSINESS ŞI ÎN VIAŢĂ

INTUIŢIA – AL 6-LEA SIMŢ. ÎN BUSINESS ŞI ÎN VIAŢĂ

5 - Octombrie - 2016
- Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română

Revista CARIERE şi Conferinţele Sufletul în Business vă invită la un eveniment premieră despre:VOCEA INTERIOARĂ. SECRETUL REUȘITEI ÎN BUSINESS ȘI ÎN VIAȚĂAliz Kosza, Business Mentor & Strategist si fost CEO povestește despre cum să faci performanță de vârf folosindu-ți intuiția, dar și vocea interioară a organizațiilor, cu studii de caz recente.

Septembrie 2016

Marketing in Direct – Social Media as a channel, not a strategy

Marketing in Direct – Social Media as a channel, not a strategy

29 - Septembrie - 2016
- Club Diplomatic, Bucuresti

Pentru a avea mai multi clienti fideli este cruciala comunicarea din plin si livrarea peste asteptari. Oricare ar fi produsul sau serviciul pe care firma ta il furnizeaza, vei avea intotdeauna o legatura cu clientul tau si poti invata din experienta acestuia. Aceasta experienta iti comunica ceva, in primul rand despre tine si despre viziunea ta de a manageria o companie.

HR Strategic pentru companiile de producţie

HR Strategic pentru companiile de producţie

28 - Septembrie - 2016
- Hotel Crown Plaza Bucureşti

Pe 28 septembrie 2016, la Hotel Crown Plaza Bucureşti, Revista HR Manager organizează conferinţa HR Strategic pentru companiile de producţie. Evenimentul propune soluţii şi bune practici pentru elaborarea unui plan strategic de resurse umane concentrat pe performanţă, prin acţiuni de leadership, training, tehnologie, comp & ben şi management eficient al conflictelor.

Târgul de Cariere

Târgul de Cariere

19-20 - Septembrie - 2016
- Chișinău (Palatul Național Nicolae Sulac)

Târgul de Cariere își propune să le ofere tinerilor din România și Republica Moldova cele mai bune oportunități de carieră. În acest sens, TdC reunește companii interesate de recrutare eficientă și tineri interesați de carieră. În această toamnă vor avea loc 9 târguri în 7 orașe:  7 dintre ele sunt adresate candidaților și companiilor din domenii diverse de activitate, iar două dintre târguri sunt dedicate exclusiv domeniului IT. 

Concursul International George Enescu 2016

Concursul International George Enescu 2016

03-25 - Septembrie - 2016
- Ateneul Roman

Concursul International George Enescu 2016 are loc intre 3 și 25 septembrie si aduce pe scena Ateneului Roman unii dintre cei mai promitatori tineri artisti, precum si muzicieni consacrati si laureati, astazi nume importante in plan international, in peste 19 concerte si recitaluri extraordinare. Concursul este deschis publicului si invita la o recunoastere si sarbatoare a visurilor care ne duc mai departe.

Iulie 2016

ELECTRIC CASTLE 2016, EDITIA 4

ELECTRIC CASTLE 2016, EDITIA 4

14 →17 - Iulie - 2016
- Castelul Banffy din Bontida, Cluj

Format din peste 178 de artisti, line-up-ul fresh si extravagant pe alocuri, cea de-a patra editie a Electric Castle va prezinta pe cele sapte scene amenajate intr-un decor extraordinar artisti precum Skrillex, Bring Me The Horizon, Bastille, Sigur Rós, Gorgon City, Enter Shikari si multi alti. Electric Castle este singurul festival din Romania ce ofera o experienta autentica si completa de festival ce transforma modul in care publicul interactioneaza cu muzica, imbinand un concept vizual inovativ cu un line-up eclectic, alaturi de o zona extinsa de camping si o paleta variata de activitati.

Iunie 2016

BUCHAREST BIENNALE 7

BUCHAREST BIENNALE 7

26 Mai-30 Iunie - 2016 - Bucuresti

BUCHAREST BIENNALE continua sa construiasca o legatura puternica intre Bucuresti – spatiu geocultural unde politica se reflecta in toate aspectele vietii – si restul lumii. In transcederea specificului geografic si istoric, a contextelor politice, bienala se conecteaza la un domeniu complex, cel al rezistentei in mediul cotidian. Cu modelul sau inovativ rafinat si perfectionat de-a lungul celor sase editii anterioare, Bucharest Biennale este considerata in momentul de fata una dintre bienalele cu rol vital in Europa, castigand o pozitie respectata pe scena internationala de arta.

ConCerto Meet-Ups – Managing the Change

ConCerto Meet-Ups – Managing the Change

16 - 06 - 2016
- Elite Art Gallery

Learning Network si Urgent Cargus, te invita la un eveniment experiential de seara in care acorduri de Bach, Rahmaninov, Marcello si Chopin insotesc, explica, potenteaza si, uneori, fluidizeaza, un proces de management al schimbarii. Autorii momentului de seara sunt Ioana Toma, HR Manager la Urgent Cargus, care va vorbi despre mindsetul necesar in organizatii in vremuri de schimbare, alaturi de pianistul Nicolae Dumitru, cunoscut pentru structurile sale de training unice in Romania.

Expo Conferinta RO.aliment

Expo Conferinta RO.aliment

15-16 - 06 - 2016
- Hotel Sport, Poiana Brasov

Prima editie a EXPO CONFERINTEI “Produsul romanesc si valoarea lui pe piata” va reprezenta un bun prilej prin care reprezentantii autoritatilor, producatori, procesatori, furnizori de tehnologii si servicii, vor putea discuta pe tema problemelor actuale care aduc efervescenta si framantari la nivel de industrie, precum „ Cum definim si promovam produsul romanesc”, „Contextul regional si mondial in care evolueaza produsul romanesc”, „Ultimele inovatii tehnologice sau de reducere a costurilor” ori „Cadrul legislativ romanesc si european care ne omoara sau ne ridica afacerile”.

The Art of Engagement

The Art of Engagement

09 - Iunie - 2016
- Hotel InterContinental

Atunci cand vorbim despre engagement, vorbim despre sistemul de recompensare si beneficii, ca parte esentiala a strategiei de Resurse Umane. Care sunt acele modalitati de recompensare a angajatilor care fac diferenta intr-o companie? Ce isi doresc cu adevarat angajatii si ce ii motiveaza? Cum reusesc organizatiile sa isi tina aproape angajatii si sa ii fidelizeze prin diferite metode non-financiare? Care sunt metodele de motivare extrasalariale cu cel mai mare impact in engagementul angajatilor? Sunt cu adevarat oamenii cel mai important asset in companie?

Dialoguri necesare

Dialoguri necesare

02 - 06 - 2016
- Hotel Crowne Plaza Bucuresti

Revista CARIERE va invita la o noua calatorie personala in sfera VALORILOR, din seria conferintelor – DIALOGURI NECESARE – o intalnire cu Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu, pe tema „Unde se opreste toleranta si incepe intolerabilul?”. Conferinta le este dedicata tuturor celor care isi cauta argumente, inspiratie si curaj pentru a discerne intre TOLERANTA ca valoare universala si INTOLERABIL, care ne ameninta echilibrul personal si social.

Mai 2016

Best Practices in Romanian CSR

Best Practices in Romanian CSR

24 - 05 - 2016
- Hotel Sheraton, Bucuresti

Evenimentul, organizat de The Azores Sustainability & CSR Services, iti propune sa dezbata statusul si perspectivele CSR-ului, conturand directiile viitoare privind responsabilitatea sociala in Romania. Vor fi prezente primele companii din piata aflate in topul Romania CSR Index 2015.

Social Recruiting Conference 2016

Social Recruiting Conference 2016

19 - 05 - 2016

Construirea relatiei cu candidatii si promovarea brandului de angajator prin continut relevant sunt cei doi piloni importanti ai strategiei de recrutare prin social media care iti aduc rezultate. Conferinta Social Recruiting 2016 deschide converstatia in jurul acestor subiecte avandu-l ca invitat principal pe Chris Perks alaturi de specialisti si practicieni din Romania.

Aprilie 2016

CIO Council National Conference 2016

CIO Council National Conference 2016

27 - Aprilie - 2016

Pe 27 aprilie 2016, liderii departamentelor de IT se reunesc pentru a IV-a editie a Conferintei Nationale a Managerilor de IT din Romania – Connected World. Disruption is Around the Corner, organizată de CIO Council Romania si Revista CARIERE, unicul eveniment de business dedicat IT managerilor, CIO, COO si profesionistilor din IT, care ofera oportunitati extraordinare de networking, discutii pe teme actuale si de impact pentru zona de IT.