Calin Clej, Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise, PepsiCo Romania

Calin ClejCalin Clej, Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise, PepsiCo Romania

Varsta: 39 de ani

Experienta in marketing: 15 ani

Calin Clej ocupa actuala pozitie din 2014 si este responsabil de coordonarea platformelor de brand si trade marketing pentru bauturile din portofoliul PepsiCo in Romania, Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Malta, Cipru si Israel, cuprinzand peste 67 de milioane de consumatori. S-a alaturat PepsiCo in urma cu 13 ani si a ocupat pe rand mai multe pozitii in cadrul companiei (Account Manager, Brand Manager, Consumer Marketing Manager, CSD Marketing Manager Romania – PepsiCo International Franchise Office, Senior Manager Marketing, PepsiCo East Balkans Beverages & East Europe Carbonated Soft Drinks Platforms).

Campaniile dezvoltate sub mandatul sau au devenit referinte in industria de marketing locala, prin abordarile strategice propuse, creativitate si eficienta, In 2011, dupa mai mult de doua decenii, Pepsi a readus romanilor sticla de Pepsi-Cola prin campania locala “Pepsi-Cola. Si ieri. Si azi”, premiata cu un Grand Effie si doua Gold Effie, iar in 2014 campania Acum sunt pe +” a comunicat o gama inovatoare de ambalaje Pepsi si o regandire a categoriei la nivel de volum.

Calin Clej a absolvit Facultatea de Studii Economice UBB Cluj-Napoca, Management si a urmat doua cursuri de specializare in marketing la PepsiCo Marketing University- Purchase, New York (2008 si 2012).

 


В интеренете нашел популярный интернет-сайт на тематику https://steroid.in.ua.