Speakeri

Dan Bucșa

Dan Bucșa

Economist-şef ECE, UniCredit Bank

Mai multe detalii

În ultimii cinci ani, Dan Bucşa a lucrat ca Lead CEE Economist al UniCredit în Londra şi, înainte, în cadrul UniCredit Bank România. Înainte de a lucra în sectorul privat, a predat la Universitatea de Studii Economice din București și a lucrat în departamentul de modelare și prognoză macroeconomică al Băncii Naționale a României, unde a fost implicat în elaborarea cadrului de prognoză pentru țintirea inflației. Deține un doctorat în macroeconomie și un masterat în finanțe de la Universitatea de Studii Economice din București.

Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan

Co-fondator, Musette

Mai multe detalii

A pornit businessul împreună cu soțul său, Roberto Bâtlan, la începutul anilor `90 pe vremea când erau încă studenți. Inițial, cei doi au început cu importul de textile, ulterior, în 1995, au deschis prima unitate de producție - o fabrică de pantofi și apoi una de genți. După câțiva ani, au luat decizia strategică de a reloca fabrica de pantofi din București în județul Vaslui, iar din 2010, brandul Musette a început expansiunea internațională prin deschiderea primelor magazine în străinătate. Cristina Bâtlan este cea care se ocupă de coordonarea echipelor de designeri, este cea care inițiază proiectele de modă sau artistice și concepe  în fiecare sezon imaginea brandului.

Khaled Al Mezayen

Khaled Al Mezayen

Fondator și CEO, InovAya

Mai multe detalii

Khaled AL Mezayen este antreprenor social și doctor farmacist, cu specialitate în farmacie industrială și management în industria sănătății. Este fondator și CEO al InovAya, start-up înființat în Franța, care oferă soluții inovative pentru accesul la apă potabilă în comunități mici, în domeniul umanitar și pentru situații de urgență. În 2017, Khaled a câștigat ediția locală a competiției Chivas Venture cu proiectul SOWAT, un start-up cu impact social dezvoltat în România și scalabil la nivel global.

Octavian Bădescu

Octavian Bădescu

Fondator al RE/MAX Freedom Group

Mai multe detalii

Octavian Bădescu, 42 de ani, EMBA, absolvent al ASE și al SNSPA,  este antreprenor în sectorul serviciilor și investitor. De-a lungul timpului a fost implicat ca fondator și manager în diferite proiecte antreprenoriale în domenii precum cel de curierat, de cercetare de piață și de marketing direct, cele mai relevante fiind Sameday Courier și Retail Eastern Europe. 

Iancu Guda

Iancu Guda

Director General, Coface Servicii

Mai multe detalii

Iancu Guda este Director General al Coface Credit Management Services și are peste 10 ani de experienţă în managementul riscului de credit. Începand cu anul 2013, este lector asociat la Institutul Bancar Roman, unde predă cursuri de analiza financiară avansată și corporate finance în cadrul programului CEFA. Începand cu anul 2017, este VicePresedinte și Administrator Independend în Consiliul de Administrație al BRD Asset Management.
Din martie 2012 este membru activ al Asociatiei Analiștilor Financiari Bancari din România (AAFBR) și preia responsabilitatea de VicePreședinte în perioada 2014-2016 precum si mandatul de Presedinte al Consiliului Director al AAFBR pentru mandatul 2016-2018.

Anca Ungureanu

Anca Ungureanu

Head of Identity & Communication, UniCredit Bank

Mai multe detalii

Anca Ungureanu este Director Identitate & Comunicare, UniCredit Bank. Are o experiență de peste 15 ani în comunicare, deținând această responsabilitate încă din 2009, timp în care a coordonat acțiunile strategice de comunicare ale băncii și proiectele de implicare în comunitate. Anca este absolventă a unui EMBA la Berlin School of Creative Leadership și este Certified Sustainability Practitioner – Institute of Environmental Management & Assesment (IEMA). Din august 2016 este membru al Boardului Asociației “Invingem Autismul” și activ implicată în acțiunile de fundraising ale acestei organizații, iar din ianuarie 2017 co-fondator și curator al Beans&Dots specialty coffee shop & concept store.

Alexandru Holicov

Alexandru Holicov

CEO Adservio

Mai multe detalii

Alexandru Holicov, Co-fondator si CEO Adservio este antreprenorul ce a creat un business de la ideea de a inova unul dintre domeniile cele mai birocratice și înțepenite în proceduri, învățământul românesc. Adservio este platforma educațională ce pune la aceeași masă profesorii, elevii, părinții, personalul administrativ, inspectoratele școlare și Ministerul Educației Naționale. Aproape 10 ani mai târziu Adservio a reușit să aducă în direct peste 200.000 de utilizatori, peste 5000 de profesori interacționează permanent cu elevii, părinții și propii colegi având la dispoziție 24/7 funcționalitățile complexe oferite de platformă.

Oliver Bauer

Oliver Bauer

Proprietar și enolog, Crama Bauer

Mai multe detalii

Oliver Bauer este creatorul vinurilor Știrbey, iar în 2012 a înființat și o cramă, unde face vinuri dintr-un singur soi, obținute prin metode tradiționale de vinificație dar cu ajutorul tehnologiei moderne. Spune că este mai degrabă „un ghid al vinurilor“ decât un producător, pentru că vrea să lase fiecare vin să se exprime singur.

Sergiu Biriș

Sergiu Biriș

Fondator, Trilulilu, LiveRail și Zonga

Mai multe detalii

După lansarea platformei video Trilulilu, a reușit să dezvolte și una dintre cele mai utilizate aplicații românești, Zonga, care oferă muzică pe bază de abonament. În 2007, împreună cu Andrei Dunca și Mark Trefgarne, a fondat LiveRail, companie care a devenit unul dintre jucatorii de vârf  la nivel global în tehnologia de video advertising pe Internet. În iulie 2014, LiveRail a fost achiziționată de Faceebook pentru o sumă estimată la 500 de milioane de dolari.

Cristian Constantinescu

Cristian Constantinescu

Entrepreneur & Angel Investor

Mai multe detalii

Cristian Constantinescu conduce business-ul Noriel, retailer român de jucării, din anul 2008. Primul magazin a fost deschis în 2009, rețeaua numărând 47 de locații. Retailerul a anunțat o strategie bazată pe un nou concept de magazine, one-stop shop, adresat copiilor cu vârstă de 0-3 ani. Anterior, Cristian a lucrat în companii precum BRD Societe Generale, a fost consultant în cadrul misiunii de dezvoltare economică a UE în Kosovo și a ocupat poziția de asociat și manager de dezvoltare al HAL Investments BV.
Cristian Constantinescu deține un MBA la Universitatea Oxford în administrație, business și operațiuni. Este absolvent al ASE București, Facultate de Finanțe-Bănci.

Sorin Stoica

Sorin Stoica

Fondator, Eturia

Mai multe detalii

A construit un business solid în retailul de telefoane mobile, Dasimpex, pe care l-a vândut în 2006 către fondul de investiții GED Capital pentru aproximativ 4,5 milioane de euro. A fondat apoi Oregano, companie de consultanță pentru afaceri, televiziunea pe internet EvoTV, a investit în imobiliare, iar în prezent conduce Eturia, businessul său din domeniul turismului.

Marta Usurelu

Marta Usurelu

Co-owner Biz

Mai multe detalii